Het köttfärs i pitabröd
2portioner
250gr mager nötfärs
1 rödlök,hackad
1vitlöksklyfta,pressad
2tsk flytande matfett
2dl krossade tomater
salt
1/2tsk sambal oelek
2dl majskorn
2pitabröd
Tillagning
1. Fräs rödlök och vitlök i matfett på ganska stark värme.
Lägg i färsen och bryn den grynig under omrörning.
2. Blanda i tomater, salt och sambal oelek. Låt allt puttra på svag värme i 5-8minuter. Tillsätt majs och låt den bli varm.
3. Väm ppiptabröden och fyll dem med köttfärsen.
Omdöme:
Jag: Tycker det smakade bra! Med lite tomat och sallad till så blev extra gott.
Och föresten, pitabröden gjorde vi i brödrosten =O)
Sambon: Det var okej. Kanske lite fetaost eller gräddfil till nästa gång?
Points/port: 7p
Viktväktare där ute!
Återigen vill jag bara påminna om att detta är beräknat enligt det pointsystem som fanns innan pp och duo.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar