lördag 10 oktober 2009

Li-hopplös

Hade bara tänkt väga upp nogaten för att se hur mycket godis det skulle bli...
Men så började jag äta av den... (lite ca 140g)
och nu, nu blir det inte godis ikväll istället. (plus att jag överskred mina points!)
Jag är ju hopplös!
Men jag tänker inte banna mig så mycket för att jag överskred pointsen, för det var inte "så mycket".
Men nu får det inte bli mer bara!

borde plugga nu, men känner mig inte motiverad eller sugen... Studietips någon?

2 kommentarer:

  1. Nää fy jag avskydde att behöva plugga... Bäst gick det när jag tog mig till gamla biblioteket och satt där i tystnaden vid ett bord med en grön skrivbordslampa, då väcktes kunskapstörsten och man fick ro.

    Du är INTE hopplös! Vi genomgår en livstilsomläggning och det får ta tid. Tänk förr när vi tänkte såhär "Äh 140gram bara, det är väl ingenting? Jag kan ju typ käka en påse chips också då!" Eller ja, så har vi kanske aldrig tänkt men vi hade ett helt annat tänk innan - nu är vi duktiga som begränsar oss och rör på oss! Kompensera med långpromenix imorgon istället vetja! Hoppas du har en skön lördagskväll!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Ija!! Klart du inte är hopplös! Det är bara lite lättare att fokusera på det man gör "fel" än det man gör mycket oftare - rätt! Försök tänk på 1 grej du gjort bra under dagen varje kväll du går och lägger dig. Motivera varför det var bra gjort och hur du känner inför det. Mycket svårare än det låter, men sjukt bra för självkänslan!! Nu kör vi vidare och skiter i negativa känslor!!

    SvaraRadera