onsdag 24 mars 2010

Just nu, och lite annat =O)

Hej våren! Jag har saknat dig och tack för sällskapet imorse på min promenad.
Däremot gör du mig väldigt avundsjuk med det fina vädret genom fönstret då jag har tvättstugan, det är inte rättvist.
Speciellt inte eftersom jag gick en lång promenad i slask och grått igår...




Så! Här har du den syster T. Inköpt idag,den sista delen. Hur snabbt vill du inte träffa mig nu? =O)


Bäddade rent i sängen idag också, och tog fram dessa underbara,färgstarka sängkläderna! Jag hade dille på Zoo när jag gick i gymnasiet...
Herre gud vad gott det godiset var! Det finns fortfarande, jag vet, men så mycket som jag åt det så tröttnade jag faktiskt på det =O(
Men jag har kökssaker, lakan och till o med en lampa med motivet =O)
Skarpa färger till våren och att ge oss lite energi!

Har skrivit
tidigare om återträffen från nian som skulle/ska äga rum här i april.
Sista anmälningsdagen är på fredag, men en kompis mailade mig och talade om att hittills är det bara 7st som anmält sig.
Jag får kolla in imorgon om fler anmält sig, annars tror jag att ödet beslutat att det inte blir någon återträff, och att jag inte anmäler mig.
Hur det känns?
Litebådeoch.
Från början ville jag ABSOLUT inte gå, men sen pratade jag med vänner och så tänkte jag att det kanske till och med skulle bli roligt att träffa folk från förr, se hur de har det osv...
Men som sagt, det är inte mitt beslut att ta nu ;O)

Snart är det påsk!
Jag längtar =O)
I år kommer påsken se lite annorlunda ut än vad den brukar göra.
På påskafton har vi haft som tradition att alltid vara hemma hos min pappa och Y på middag, men iår så har min faster bjudit in hela släkten och några till hem till sig, för att kombinera påsk och kusinens artonårsdag! Det ska bli väldigt roligt =O)

Och långfredagen håller jag på att planera just nu, eller inte just nu, just nu skriver jag i bloggen och tvättar...fast inte samtidigt.. ;O)
Jag har tänkt att vi ska äta påskmiddag med min fina mor, jag och systrarna (om jag nu får tag i syster J?) och kanske systerson M, och någon till?
Ja, deltagar och inköpslistan är under arbete men det ser ut som att påsken blir full av träff med familjen och det gillar jag *två tummar upp!*
Det enda som är lite tummen ner, är ju att Sambon inte kommer med.
Men så har vi det varje påsk, han firar med sin släkt och jag med min och så blir det ibland och eftersom vi alltid haft det så, så är jag ganska van.

Men nu, nu är det snart dags för tvättstugan (det är att hänga strumpor denna gång...åh, vad det är drygt! det är inte lika jobbigt att hänga annan tvätt, men just strumporna är så många och det känns som att det aldrig tar slut! )
Jag tänkte även försöka med en liten kort promenix så det blir lite fler steg på räknaren idag, om det ska bli 70000steg denna vecka, så MÅSTE jag det.

Glöm inte att Onsdag betyder Grey's ikväll! =O)

2 kommentarer:

  1. Njut av denna tid, tids nog kommer förändring...

    När man satt ett barn till världen ska man åka emellan ställena på jul påsk o gud vet vad mer... o tvätta kläder med bajs, spya o geggamojja...o mkt kläder e det. Än så länge har vi ett barn. Tänk hur mkt det blir när man får ett til... ha ha ha!

    Som sagt njuuuut!!!! Du kommer förstå mig senare....

    //Viktvaktaren

    SvaraRadera
  2. Hejsvejs!
    Vi har inte riktigt bestämt oss än,det gör vi i morgon när vi e där,inte något lätt beslut eftersom alla var såå söta,vill ta hem alla :)hm..kan bli svårt att övertala gubben min :o he he heee.
    Du,det där med strumpor,då e vi 2 som tycker lika ;)

    SvaraRadera