onsdag 9 mars 2011

Blandand kompott, men mest städning? ;O)

Igår var jag superb som till och med tömde och dammsög i bokhyllan i sovrummet!
Jag dammsög hela lägenheten (utom vardagsrummet) och plockade ihop saker som skulle in i en "skräp och släng container!"
Jag bäddade dessutom rent i sängen och dammade av fönsterbräde och dammsög under sängen, jag låg och krälade på golvet -såg säkert HELFESTLIGT ut! =O)
När sambon kom hem så fortsatte det hela, vi lyfte ur sängarna för att stadga upp den igen
(en stolpe undertill är trasig) OCH dammsög där under.

Jag var så trött sen.
Och ändå så syns det inte att jag gjort någonting alls här hemma -det är frustrerande!
Idag gick jag ut med allt som skulle slängas och är tacksam att conteinern nu var tömd, folk hade förra veckan byggt torn utanför när jag kom ner så jag fick ta med mig allt tillbaka upp =O(
Det drabbar ju bara en själv i bostadsföreningarna att bygga ett torn utanför, så då är det bättre att vänta tills det är tömt!

Idag har det det varit en annorlunda dag för mig på jobbet.
Jag har varit iväg på en lång dag som handlade om de nya läro och kursplanerna som kommer, det har varit mycket givande och intressant och jag är mycket glad för dagen.
Jag inser dock att jag har mycket att ge mig i kast med,
det är alltid mycket att göra i mitt yrke -HÄRLIGT! =O)
MEN jag pratade med en kollega idag som det visade sig har läst samma utbildning som mig, och återigen kommer detta spökande att jag kanske NU iallafall har 30hp för lite...
Vi får se vad de säger efter handläggningen i maj.
DE sa ju på examensenheten att jag skulle få min examen...Att jag skulle vara KLAR...
Men om det är som hon säger så...
Ja,ja, vi får se!
Men jag hoppas verkligen de har rätt så jag får min examen!!

Fast jag var in och kikade på universitetet, jag är lite sugen att läsa teckenspråk igen (jag har läst 3,5år redan men den utbildningen räknar inte universitetet som giltig för den var på folkhögskola och då är det inte högskolepoäng och det går inte att tenta av, har ringt och mailat om det...)
MEN jag vill helst läsa kurs på kvällen, för jag vill ju fortsätta med mitt fina och underbara jobb! =O)

Blev en paus i skrivandet för min fina mor ringde och jag passade på att diska =O)
VÄLDIGT massa städskrivande, eller hur? *hihi*
Men jag känner verkligen att jag måste peppa mig och ge mig lite positiv feedback när jag orkar städa, det är som sagt väldigt ovant och tungt att behöva göra det efter en lång dag på jobbet
-hård omställning för denna plugghäst ;O)

Men NU NI, NU ÄR DET JU HANDBOLL här på tv 10 och det är LIVE och SVERIGE!
Vad är detta?! =O)
VAD UNDERBART! =O)

3 kommentarer:

  1. Härligt med en riktig storstädning och rensning, det behövs lite så och då. Vi skulle behöva en sån omgång i vår källare :)

    SvaraRadera
  2. Duktigt du är!! :) Har ju fått gjort jättemycket! Visst är det tråkigt när det inte ser ut som man har städat, för att det ska bli mer märkbart brukar jag först plocka undan all skit som ligger, då brukar det märkas rätt snabbt! :P

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är som röjer undan och städar! :) Apropå din fråga så söker jag jobb inom socialt arbete inriktat på barn och ungdomar, typ kurator, socialsekreterare osv :) Ser fram emot att börja jobba efter examen. Kul att höra att du trivs så bra med ditt jobb, det piggar alltid upp! :)

    SvaraRadera