torsdag 17 september 2009

torsdagens två points som blev kvar

spenderas nu på en hårdmacka med en ostskiva och min hemmagjorda marmelad, kanske lite för mycket kanel i men det är riktigt gott :)

2 kommentarer:

  1. Jag är beroende av vågen men samtidigt är det min nyfikenhet som behöver stillas, jag kan helt enkelt inte vänta en hel vecka mellan gångerna. Vill även veta lite vart jag ligger, får en skjuts av att se siffrorna.

    Nä, som sagt - när jag gjorde lasagnen igår hade jag ingen bra dag och räknade inga points... Men den borde ju inte vara så mycket. Lade ju till lite mjölk men på en hel form så blir det inte så mkt extra.

    Det där med bröd ja, jag kan inte leva utan det så då är det ju smarta val som gäller. Tydligen är knäckebröd värdelöst om man tänker GI/hur kroppen tar upp det - knäckebröd är så poröst att magen inte behöver jobba = står sig inte på det. Men det är ju lite points. Så man får väl överväga för och nackdelar där. Älskar bröd iaf! =)

    På banan nu igen, tack å lov, så heja oss!!

    SvaraRadera
  2. Tack för alla dina kommentarer, det betyder massor!! Ja det är väl en avvägning vilka metoder man tar till men vi strävar alla efter samma mål... Ska testa detta nu en vecka och se hur det går helt enkelt.

    Hur går det för dig??

    SvaraRadera