tisdag 11 september 2012

rådjuret? besök i helgen och så är det redan v.39!!!=)

Först har vi rådjuret (? är det verkligen ett rådjur) som jag skrev om tidigare, det som bara dök upp i vår trädgård.  Är så glad att jag lyckades vara snabb nog upp på övervåningen så jag kunde få denna fina bild =)
Sen har vi haft besök i helgen (det är därför nedräkningen kom av sig lite och tyvärr inte för att vår skatt bestämt sig att komma ut tidigare ;)
På bilden är det jag i vitt och min fina Turkas J som också är gravid Tack för att du och din familj kom och hälsa på oss, det var riktigt mysigt! =)

Så är det dags att skriva om v.39!

Du väger nu något mellan 2,5-4kg och är ca 50cm lång enligt min app i telefonen, och jag själv väger 93,4 (lustigt nog, nästan min exakta vikt som jag vägde när jag började med viktväktarna för några år sen) ca. +17kg.

Vi var iväg till barnmorskan igår för ett vanligt besök men återigen blev jag lite orolig och stressad, för denna gång blev det än mer annorlunda än sist! Ditt hjärta verkade rusa, sen gömde du dig och barnmorskan så bekymrad ut igen =(
Denna gång fick jag gå ut och gå en sväng också... Så nu frågade jag faktiskt och sa att jag blir lite orolig, men hon sa att jag inte behövde oroa mig och att det kan vara svårare att lyssna nu när du ligger längre ner och att bebisarna inte brukar tycka om att man "bråkat" med dem (klämt och mätt magen). Men till sist så fick hon lyssna och allt var fint, hon visade även mig och det kändes väl lite bättre...
Sen sa hon att jag inte behöver oroa mig sålänge som du rör på dig där inne och TRO mig, det gör du ju vår lilla grejoman! Så det är väl bara till att lugna mammanerverna=)

Det nyaste du kommit på är att försöka ta dig ut på höger sida vid revbenen, vi har kännt din fot och kanske din rumpa försöka trycka ut sig där... Vi försöker tala om att det är fel väg och att du ska neråt, men du verkar övertygad om att höger sida är bättre ;)
Kan berätta att det är en riktigt underlig känsla då man duschar och smörjer in sig, att man då kan känna en fot så långt ut på sidan =)

Mina gravidkrämpor fortsätter annars som tidigare, varm, trött, svullen, känslig, hormonell, otymplig men otroligt GLAD OCH LYCKLIG!
Försöker "överkänna" och inbillar mig själv då jag känner något obekant att "Nu var det nog en värk!!!" Men eftersom det går över och inte kommer tillbaka så får jag nog inse att det nog mest är önsketänkande! *skrattar*
Det är mitt dåliga tålamod, det är min längtan som gör att dagarna går SÅ långsamt och jag bara väntar....
Väntar, väntar, väntar!
Och längtar, längtar, längtar!

Men nu så är det bara 7dagar kvar till bf (beräknad födelse)
Fast som sagt, du är välkommen när du vill och gärna tidigare vår lilla skatt!<3 font="font">




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar