måndag 12 april 2010

Supergoda middagen!


Kycklingsallad i tacoskal 2port á 6p/port
Ingredienser
180gr tillagat kycklingkött
1bit purjolök
1gul paprika
1dl fraiche (5%)
1-2msk tacokrydda
3msk sweet chili
4 tacoskal hårda
2dl ruccola
4-6cocktail tomat

Tillagning
Strimla purjolöken, hacka paprikan i små bitar och blanda det med kycklingköttet, fraichen och kryddorna. Lägg ruccola i skalen och lägg på kycklingblandningen. Strö över cocktailtomaterna.

Detta är en stor favorit!
Cocktailtomaterna är väldigt dyra just nu, så vi hade i en stor tomat istället. Och det blev röd paprika istället för gul.
Och så smög vi i lite avokado, men den tänker jag inte räkna points för! =O)

Och alla ni som viktväktar, detta är enligt det gamla viktväktarpointsystemet, det som var innan duoval och det nyaste kom!

Och om ni provar det, skriv gärna en kommentar ifall ni gillade det =O)

3 kommentarer:

  1. Det såg gott ut. Du får bjuda mig på det nån gång! :)
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Det såg gott ut. Du får bjuda mig på det nån gång! :)
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Mums vad gott det ser ut,nu suktas du allt :P
    Duktig du e med bootcampen och toppen att du inte lyssnar på kroppen som skriker ifrån,bara att koppla i en extra växel och köra,precis som du gör,toppen!!
    Trevlig helg till dig med!
    Tack för mat tipset,lät kanon ;)

    SvaraRadera